Beoordelingen van La Cubanita Alkmaar

Recente recensies van La Cubanita Alkmaar

4 sterren na 37 reviews

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten is top,alleen de verschillende soorten sausjes die bij de gerechten horen zijn aan de karige kant. Als je bv. Patatas bravas besteld en je doopt je aardappel 5 keer in het bakje heb je niets meer voor de rest. Zo veel kost saus toch ook niet en maak het dan desnoods een euro duurder. Maar wel heerlijk gegeten

, 09-04-2021

Kwaliteit:

Rating

De smaak van alles is helemaal prima. Maar ik zou het fijn vinden het aangeleverd te krijgen in oven besteden folie bakjes. Als je brood als vooraf hebt, hou je de rest warm in de oven.

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

We hebben heerlijk gesmuld; alles was erg vers en lekker bereid! Jammer, dat de tomaten/mozzarella spiesjes uitverkocht waren! We kunnen niet wachten tot we gewoon weer bij jullie kunnen komen eten! We missen de zoete puntpaprika’s ❤️❤️❤️

, 22-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Alleen maar lekkere tapas!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was erg Lekker echter was het vocht van de garnalen naar het bakje van de kaaskroketjes gelopen en het bestelde broodje zat niet bij de bestelling dit was erg jammer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Wat jammer, het afhalen viel tegen. De warme gerechten waren koud en de hamburgers niet gaar..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was super lekker. Echt van genoten!

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Was weer geweldig en genieten. Goede service en alles netjes op tijd.

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

We hebben genoten van alle lekkere smaakjes. Dank je wel!

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten om onze trouwdag te vieren, mooi dat we de kinderen nu toch kennis konden laten maken met jullie lekkere tapas. Hopelijk kunnen we dat ook snel weer in het restaurant doen!

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Alle tapas top! Heerlijk gegeten.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Wat fijn dat we alsnog van jullie lekkere tapas kunnen genieten doordat we kunnen afhalen! En bedankt voor de 2 gratis cocktails in de zak!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Was erg lekker en goed verzorgd 👍🏻

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten , genoeg sausjes erbij

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

In alkmaar kan je alleen ophalen nu wonen wij nier heel ver maar Was lekker maar de warme producten waren al koud . Eeg jammer smaak was goed. Zal nier zo snel weer bestellen .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, helaas was niet alles verkrijgbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

2 warme tapas schotels besteld. Zelf even afgehaald. Het was netjes op tijd klaar en het eten was heerlijk. Zeker voor herhaling vatbaar.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Werd mooi op tijd en netjes verpakt afgegeven. We hebben heerlijk gegeten.

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Was erg lekker,net zo goed als dat je daar eet

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Wat was het ontzettend lekker! Om ons heen had nog niemand besteld omdat ze zich afvroegen of het wel warm genoeg was na het afhalen. Maar het was keurig verpakt en nog heerlijk warm. Iedereen meteen bericht dat het echt een aanrader is! Bedankt voor het heerlijke eten en de goede service.

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Lauw, bakjes waren erg vet.

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

We wilden graag de restaurants om ons heen steunen wat uitpakte bij La Cubanita in vol genieten van overheerlijke gevarieerde tapas. Gaan we vaker doen!

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, zeker voor herhaling vatbaar.

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, net zo goed als in het restaurant.

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Afhalen iets anders dan in het restaurant eten ivm ontbrekende sausjes of jus waar normaal het vlees in ligt maar toch even lekker. Jammer dat Alkmaar niet bezorgd!

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Seriously good tapas! Every box was packed so well and had a smiley on it. A smiley, how awesome is that!!! And as always delicious food. We are looking forward to your opening! We miss the vibe so much❤️

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was de eerste keer dat we besteld hebben maar zeker voor herhaling vatbaar. Het was heerlijk en lekker op temperatuur!! Perfect we hebben genoten!!

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Allemaal super geregeld en het heeft heerlijk gesmaakt. Vooral was het erg fijn dat op de sausjes geschreven stond, waar het voor diende. Top!

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Smaak redelijk, wel erg vet en weinig zoete aardappel voor €3,50, saucen in veel te grote plastic bakjes, denk aan plastic afval.

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het koelde snel af snel lauwwarm Verder heerlijk gegeten

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Thuis qua smaken weinig verschil ten opzichte van in het restaurant eten. Goede smaken, nog warm en ruim voldoende!

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles heel overzichtelijk en duidelijk besteld via de website en in goede orde het eten ontvangen. Toch gekozen voor dit restaurant ipv thuisbezorgd vanwege deze zware tijden.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Niet tevreden

Reactie van La Cubanita:Beste Josephine, Wat vervelend om te lezen dat u niet tevreden bent met uw bestelling van gisteren. Heeft u wat meer informatie voor ons wat er precies niet naar wens was aan uw bestelling? Wij vernemen graag van u, u kunt ons mailen op alkmaar@lacubanita.nl Met vriendelijke groet, La Cubanita Alkmaar

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Was echt top, heerlijk en toch een beetje la cubanita in huis. Wel zou ik minder plastic gebruiken. En meer samen voegen in de schalen mocht de bestelling groter zijn. Maar het was heerlijk.